Holiday Special: Memento Mori 2.0.

Кој ќе подготви поубаво предновогодишно изненадување од Ирина Тошева и Design and berries? Ове две креативни сили се споија во спектакуларно надополнување на колекција Memento Mori со кое дизајнерката се претстави на Модниот викенд есен/зима 2013-14. Во соработка со неа, вредните девојки од Design and berries ја направија колекцијата накит што содржи фантастични парчиња и […]

Read More Holiday Special: Memento Mori 2.0.

Промоција: „Под нулата“ на Снежана Стојчевска

Поезијата е дел од мојот живот откако научив да пишувам. Наоѓањето луѓе кои со кои можам да ја споделам оваа слатко-горчлива љубов кон поезијата е бесценето. Снежана Стојчевска е една од поетските души што го разубавиле мојот свет и огромно е задоволството да ве поканам на промоцијата на нејзината нова книга „Под нулата“ за која […]

Read More Промоција: „Под нулата“ на Снежана Стојчевска