Модните блогери за Кариера плус и Модел ТВ

Минатата година ја заокружив на најкреативен можен начин: дружба со колешките модни блогерки во соработка со центарот за креативни курсеви Кариера плус и Модел ТВ. Девојките од модните блогови Fashion Lab DNA,Aesthethics Illustrated, Miss Urban Vibes, Shy but secretly fabulous и Fabulous is freedom на свој начин ги стилизираа креациите на дизајнерките Ирина Тошева и Лидија Живковиќ за фотосесијата […]

Read More Модните блогери за Кариера плус и Модел ТВ