Collaboration with Ada Gatti #1

I am so happy to announce my blog’s first collaboration with the brand Ada Gatti that I already introduced to you. The vibrant, feminine pieces that this brand offers are perfect for full-figured women like me and I found them to be very versatile and and easy to match with the rest of my wardrobe. […]

Read More Collaboration with Ada Gatti #1

Во шаренилото на шпанскиот бренд Ада Гати

Синоќа со големо задоволство ја прифатив поканата за свеченото отворање на бутикот на шпанскиот бренд Ада Гати во ГТЦ во Скопје. Знаете дека обожавам шаренило од бои и дезени, па новата колекција пролет-лето 2015 за мене беше вистинско уживање. Традиционалната сангрија придонесе за веселиот амбиент на отворањето каде заедно со Мирјана се дружевме со прекрасните […]

Read More Во шаренилото на шпанскиот бренд Ада Гати

Омајгад дарување со Александрина Везилка

Соработката на ултра кул брендот Омајгад со мојот блог продолжува и овојпат сакаме да ве наградиме вас. Преку Фејсбук профилот на блогот Александрина Везилка организираме дарување на една од овие три маички по избор на победничката. Следете ги правилата на игра и бидете и вие Омајгад. По постот со зелената маичка  „Си грмам“ во овој […]

Read More Омајгад дарување со Александрина Везилка