#Омајгад Strikes Again!

И Скопје беше радост синоќа во Концепт 37. Колективот што создава „кирилица што се носи“ направи чекор напред во поглед на иновативноста и дизајнот со новата колекција „Омајгад за Скопје, со љубов“ на големо задоволство на верните следбеници на овој бренд. По оваа колекција сигурна сум дека ќе има уште многу повеќе. Креативната сила зад […]

Read More #Омајгад Strikes Again!

No Need For Blues

I just love shooting for post every other day! So grateful to two dear friends: one who gave me his precious camera, and the other who has the patience to take photos with me, so BIG THANK YOU to them :* The pieces in this post are already familiar, right? (see HERE and HERE and […]

Read More No Need For Blues