DIY: Corset Top / Направи самa: Корсет

Знаете дека сум голем љубител на „оживување“ на стари парчиња облека. Со мали корекции може да го имате најоригиналниот фустан, кошула или здолниште, а во овој случај, со малку повеќе умешност: летен корсет. Ако не сте многу вешти во шиење, побарајте помош од професионална шивачка, сигурна сум дека ќе ве фати многу поевтино отколку да […]

Read More DIY: Corset Top / Направи самa: Корсет