Во чевлите на една модна блогерка: Прв чекор

Драги мои вљубеници во модата, пред некое време ви најавив дека ќе почнам серијал текстови под наслов „Во чевлите на една модна блогерка“ и преку него ќе опфатам теми што сметам дека инаку би ги оптовариле премногу постовите со комбинации. На ваше барање, многу скоро во оваа рубрика ќе има водич низ second hand продавници […]

Read More Во чевлите на една модна блогерка: Прв чекор