Вклучи се. Исклучи насилство

Насилството врз жените и девојчињата е реален проблем со кој се соочуваме. Не постои заобиколен, разубавен начин на кој можам да зборувам за овој тивок убиец на надежта и самопочитта, за ова зло што постои пред нашите очи, а за кое ретко се зборува отворено. Бидете гласот, очите и ушите на жртвите на насилство, скршете […]

Read More Вклучи се. Исклучи насилство