Дизајнерска поп ап продавница на Скопската недела на дизајн//SDW kicks off with a pop up outlet

Ова ќе биде плодна дизајнерска есен, како што веќе најавив во претходните постови, а октомври ќе биде месец полн со настани. Пред есенскиот FWSK што модните дизајнери ветуваат дека ќе не воодушеви, на почетокот на месецот стартува Скопската недела на дизајн со урбаната форма на презентирање и продажба на креации Дизајнерска поп ап продавница за која […]

Read More Дизајнерска поп ап продавница на Скопската недела на дизајн//SDW kicks off with a pop up outlet