I am the new writer for Bastet Noir/Александрина Везилка е новиот автор за Бастет Ноар

Darlings, those of you following me on Facebook already know the big news: As from this week I am the new writer for the blog on the eco-fashion website Bastet Noir. This collaboration was a result of, first of all, the love for sustainable fashion we share, and secondly, the mutual stand to keep our […]

Read More I am the new writer for Bastet Noir/Александрина Везилка е новиот автор за Бастет Ноар

Време за дарување!

Драги мои, ви благодарам за верното следење на мојот блог и Фејсбук страницата. Се приближуваме до бројка од 1.000 следачи на страницата и како што ветив, почнуваме со мини наградувања. Овој прекрасен ѓердан од Trendi devojki ќе го добие некој од следачите во знак на благодарност што бројот се зголемува. Добитникот ќе го изберам преку […]

Read More Време за дарување!