Дарување со Нина Симовска

Дарувањата на мојот блог со прекрасни, талентирани луѓе не престануваат. Овојпат со уметницата и дизајнерка Нина Симовска (Just Because) даруваме еден илустративен цртеж од нејзиниот нов опус “Fear is a Liar” или „Стравот лаже“ што Симовска ќе го претстави пред публиката со изложба на 2 јуни во 20 часот во кафулето „Љубов“.

Делото изработено во техника акрил и мастило е насловено “On a rainy day we go swimming out”.

11280528_10153007585847266_1060631628_n

За да учествувате во дарувањето оставете коментар под овој блог пост со ваше име и e-mail адреса и добитникот ќе го избереме со помош на random.org во петок, на 5 јуни, 2015. Не заборавајте да ставите like на нејзината фан-страница Simovska Design за да ја следите нејзината работа и секако да дојдете на изложбата во вторник.

Среќно!

32 thoughts on “Дарување со Нина Симовска

    1. Драгана, ве молам оставете e-mail за да ве вклучиме во изборот. Благодарам и среќно!

    1. Симона, вие сте добитничката во дарувањето со Нина Симова. Честитки! Ве молам пратете e-mail на aleksandrinavezilka@gmail.com со мејлот што го приложивте.
      Топол поздрав 🙂

    1. Ивaнa, ве мoлaм оставете ги пoтребните кoнтaкт инфoрмaции вo кoментaрoт. Блaгoдaрaм и среќнo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s