Tags

, , , , , ,

_MND7355

International Earth Day seemed like a perfect opportunity for me to share the next chapter of my collaboration with Ada Gatti. Why? Because this planet, it’s nature and all of its wonders and colours is an inspiration for me as well as this colourful brand. I love this preppy and yet joyful outfit. It has all the structural characteristics of a classic look, but put together in an ensemble full of colours. It’s the perfect spring look for the office and I can head straight to town after I freshen up my lipstick. Do you agree?

_MND7364 _MND7371 _MND7374 _MND7388

Денот на планетата Земја ми се виде како совршена прилика за да го објавам новото поглавје од соработката на мојот блог со Ада Гати. Зошто? Бидејќи оваа планета, со сите нејзини чудесни убавини и бои е инспирација за мене и за овој бренд. Ја обожавам оваа комбинација бидејќи е софистицирана, а сепак весела. Ги има сите карактеристики на класичен изглед, а е составена од живи бои. Ова е совршен пролетен изглед за во канцеларија, а од таму можам слободно да продолжам на прошетка во град откако ќе го освежам карминот. Се согласувате?

Photo: Mirjana Nedeva

Makeup: Jovana Kocic