Во шаренилото на шпанскиот бренд Ада Гати

_MND6199

Синоќа со големо задоволство ја прифатив поканата за свеченото отворање на бутикот на шпанскиот бренд Ада Гати во ГТЦ во Скопје. Знаете дека обожавам шаренило од бои и дезени, па новата колекција пролет-лето 2015 за мене беше вистинско уживање. Традиционалната сангрија придонесе за веселиот амбиент на отворањето каде заедно со Мирјана се дружевме со прекрасните колешки од Стилист.мк. Под мотото „Да ја облечеме урбаната и модерна жена“ брендот Ada Gatti нуди колоритни и впечатливи парчиња за професионални жени од 25 до 50 години. Просторот е пријатен и доволно простран, а неоспорен е квалитетот на брендот што е дел од групацијата Fashion Import со 20-годишна традиција. Македонскиот огранок на брендот може да го следите на Фејсбук профилот Ada Gatti Macedonia, a моите фаворити од новата колекција ќе ги видите наскоро на блогот.

Фото: Мирјана Недева

со генералната менаџерка на Ада Гати за Македонија, Катица Богеска Јоркагиеска
со генералната менаџерка на Ада Гати за Македонија, Катица Богеска Јоркагиеска
со Катерина и Сани од Стилист.мк
со Катерина и Сани од Стилист.мк

 

_MND6188

_MND6194 _MND6163

_MND6157

_MND6151

_MND6150

 

_MND6149

One thought on “Во шаренилото на шпанскиот бренд Ада Гати

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s