Омајгад дарување со Александрина Везилка

11015456_10152780547083995_1822228921_nСоработката на ултра кул брендот Омајгад со мојот блог продолжува и овојпат сакаме да ве наградиме вас. Преку Фејсбук профилот на блогот Александрина Везилка организираме дарување на една од овие три маички по избор на победничката. Следете ги правилата на игра и бидете и вие Омајгад. По постот со зелената маичка  „Си грмам“ во овој пост ви предлагам уште два начини како да ги носите маичките Омајгад без разлика дали сте спортски, ретро или фенси расположени. Списокот на комбинации беше предолг, морав да одберам само три 🙂

Ајде да се даруваме!

фотките се на Мирјана Недева 🙂

unnamed 2

_MND5831

unnamed _MND5930

_MND5848vezilka_vertikal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s