DIY: Corset Top / Направи самa: Корсет

mn8buj-lЗнаете дека сум голем љубител на „оживување“ на стари парчиња облека. Со мали корекции може да го имате најоригиналниот фустан, кошула или здолниште, а во овој случај, со малку повеќе умешност: летен корсет. Ако не сте многу вешти во шиење, побарајте помош од професионална шивачка, сигурна сум дека ќе ве фати многу поевтино отколку да го купите нов, а и задоволството е поголемо! Една пријателка ми ја прати прво фотографијата подолу, а потоа веднаш заглавив во пребарување на DIY туторијали за да ви дадам неколку идеи. Долната облека со мали измени и детали е одлично секси парче за лето, посебно за вечерни излегувања, во комбинација со сако. Одвај чекам да пробам едно од овие и да ви го покажам резултатот. Ако сте побрзи од мене, пратете ми фотографии од вашето дело во коментари или на Фејсбук профилот на Александрина Везилка.

8ОВОЈ видео туторијал е апсолутно фантастичен!

Видете го туторијалот ТУКА
Видете го туторијалот ТУКА
Секси, посекси, најсекси, ОВА
Секси, посекси, најсекси, ОВА

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s