Tags

, , , , , , , ,

Want to make a statement with your look? How about mixing two statement pieces: floral top and a striking necklace? I’ve been dwelling on this topic for quite some time, having too many floral shirts and massive necklaces and wanting to wear them all at once. World fashion bloggers really know how to rock this combination, so here are my picks and let me know if you would wear it. My personal style posts are on hold due to the lack of a decent camera in my life. That will be fixed soon 🙂

Сакате да оставите впечаток со вашиот изглед? Што мислите за комбинирање на две впечатливи парчиња: кошула со цветен принт и забележлив ѓердан? На оваа тема размислувам веќе подолго време бидејќи имам многу цветни кошули и уште повеќе ѓердани и сакам да ги носам одеднаш. Светските модни блогерки навистина знаат како да ја изведат оваа комбинација, па еве го мојот избор и кажете ми дали вие би ја носеле комбинацијата. Постовите со моите комбинации се ставени на пауза поради немање пристоен фотоапарат (Сара е во странство ;))

Тоа наскоро ќе биде средено 🙂