Tags

, , , , , , ,

Fashion Weekend Skopje is over and it’s time I get back to my regular blogging. Soon I’ll start a collaboration with a young photographer, her name is Sara, and I promise more outfit posts. I will not neglect the inspiration posts with advice on how to pair the pieces. Also I plan a string of posts on how to make more outfits with one basic piece. For now, since it is a lazy Sunday, I prepared a wishlist with items I’m dying for. Some are affordable, some I just dream about and I’d love to find a good piece similar to that. 

Jeffrey Campbell Lita Boots

Jeffrey Campbell Lita Boots

Kragrlica "hot&cold"  necklace

Kragrlica “hot&cold” necklace

Alice & Olivia dress from the Pre-fall 2013 line

Alice & Olivia dress from the Pre-fall 2013 line

Chic Undercowear's white blouse "Bite me Krystle" (soon available at Bastet Noir)

Chic Undercowear’s white blouse “Bite me Krystel” (soon available at Bastet Noir)

Irina Tosheva's pink skull shirt (available at Bastet Noir)

Irina Tosheva‘s pink skull shirt (available at Bastet Noir)

NYC Quick dry nail polish - 248 Manhattan (source)

NYC Quick dry nail polish – 248 Manhattan (photo source)

Burberry velvet lipstick

Burberry velvet lipstick

Модниот викенд Скопје заврши и време е да се вратам на вообичаеното блогирање. Наскоро ќе почнам соработка со една млада фотографка, Сара, и ветувам дека ќе има повеќе outfit постови. Нема да ги заборавам и инспирациските постови со совети како да ги комбинирате предложените парчиња. Исто така планирам и низа постови за тоа како да направите повеќе комбинации со едно основно парче. За сега, бидејќи е мрзлива недела, составив листа на работи по кои умирам. Некои можам да си ги дозволам, а за други само сонувам и би сакала да најдам слично нешто со пристојна цена.