FWSK f/w 2013-14 My Outfit: Day 4

The fourth night of Fashion weekend Skopje was full of fun and fashion talk as we enjoyed the shows by Stefanija Naseska, Marjana Rujanoska and Nikola Petrovski that I already talked about. I was so proud of Stefanija and Nikola, their lines had me under a spell. For this night of fashion delight I chose a more classic look: a brick colored dress with pleated skirt in combination with designer tights, a classic black Mango blazer, leather belt and structured bag and, for a vintage touch, Oxford shoes. I rarely put on such calm combinations, but this time less was really more 🙂 Tell me what you think about this outfit in the comment section bellow! Tonight we’re wrapping up FWSK with a debate and awards by the new online Macedonian fashion magazine Stylist.mk and I expect we will ripple the sea of fashion journalism and blogging in the country.

With designer Nikola Petrovski
With designer Nikola Petrovski
With Sveta Bogova-Jovanovska from FWSK and journalist Ognen Janevski
With Sveta Bogova-Jovanovska from FWSK and journalist Ognen Janeski
With designer Stefanija Naseska
With designer Stefanija Naseska
After the shows, with designers Stefanija Naseska and Nikola Petrovski
After the shows, with designers Stefanija Naseska and Nikola Petrovski
With my friend and translator colleague Doris
With my friend and translator colleague Doris
With fellow bloggerette Frosina from Fashion & Couture
With fellow bloggerette Frosina from Fashion & Couture

Четвртата вечер на Модниот викенд Скопје беше исполнета со забава и модни разговори додека уживавме во ревиите на Стефанија Насеска, Марјана Рујаноска и Никола Петровски, за кои веќе ги споделив импресиите. Бев многу горда на Стефанија и Никола и нивните колекции ме меѓепсаа. За оваа вечер избрав покласичен изглед: фустан со плисиран долен дел во боја на цигла во комбинација со дезенирани хулахопки, класично црно сако на Мango, кожен ремен и ташна и за винтиџ шмек, оксфордки. Многу ретко правам вакви смирени комбинации и овојпат навистина помалку значеше повеќе 🙂 Кажете ми што мислите за комбинацијата во коментарите подолу! Вечерва затвора Модниот викенд со дебата и доделување награди од новото онлајн модно списание Stylist.mk и очекувам да го разбрануваме морето на модното новинарство и блогерство во земјава.

2 thoughts on “FWSK f/w 2013-14 My Outfit: Day 4

  1. Александра по мене овде изгледаш апсолутно преубаво. Не сум најголем фан на црно и црвено, всушност воопшто не ја сакаам таа комбинација на боите. Но начинот на кој ја имаш изнесено тука, и претпоставувам нијансата на црвена со примеси на корал прави ова да изгледа толку добро во мои очи. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s