FWSK f/w 2013-14 My Outfit: Day 2

It was a long and exciting day that Wednesday. In the morning I attended the lecture of Martyn Roberts, a renowned fashion expert and director of Fashion Scout and Graduate Fashion Week, which was a lovely collaboration of Fashion Weekend Skopje and the British Council. It was very educative, fun and I learned a lot because most of the topics he covered regarding fashion designers can also be applied in running a style blog.

That evening I attended the show for Irina Tosheva‘s new line Memento Mori in the pleasant company of designer Nenad Sekirarski and later enjoyed a bit of fashion gossip and critique with Mario Dodovski and Elena Dodevska from Stylefiles.mk and the girls from Skopje Casual. I was very excited about this show and the outfit I chose is the closest to my true style that I’m building. Mostly vintage pieces in burgundy and cream brown are combined with modern elements to create an adapted vintage look. Hope you like my outfit and don’t be shy, write a comment bellow 🙂

Photo: Miladin Papovic
Photo: Miladin Papovic
With designer Nenad Sekirarski (Photo: FWSK)
With designer Nenad Sekirarski (Photo: FWSK)
With Skopje Casual: Kalina, Sandra & Iva (Photo: Miladin Papovic)
With Skopje Casual: Kalina, Sandra & Iva (Photo: Miladin Papovic)
With StyleFiles.mk's journalist Mario Dodovski (Photo: FWSK)
With StyleFiles.mk’s journalist Mario Dodovski (Photo: FWSK)
Photo: Miladin Papovic
Photo: Miladin Papovic

Минатата среда имав долг ден. Утрото бев на предавањето на познатиот моден експерт и директор на Fashion Scout и Graduate Fashion Week, Мартин Робертс, што беше прекрасна соработка на Модниот викенд Скопје и Британскиот совет. Средбата беше поучна, забавна и научив многу бидејќи повеќето теми што тој ги опфати во поглед на модните дизајнери може да се применат во водењето на блог за стил.

Вечерта присуствував на ревијата на Ирина Тошева за нејзината нова колекција Мементо Мори во пријатното друштво на дизајнерот Ненад Секирарски, а подоцна уживав во модните критики и невини озборувања со Марио Додовски и Елена Додевска од Stylefiles.mk и девојките од Skopje Casual. Многу бев возбудена за оваа ревија и комбинацијата што ја избрав е најблиску до мојот посакуван стил што полека го градам. Комбинацијата е составена главно од винтиџ парчиња во бургунди и крем-кафеави нијанси споени со модерни елементи за да се постигне приспособен винтиџ изглед. Се надевам дека ќе ви се допадне мојата комбинација и не се срамете, оставете коментар 🙂

3 thoughts on “FWSK f/w 2013-14 My Outfit: Day 2

 1. Мислам дека нема теоретски шанси кај тебе да најдам некои замерки! 🙂
  И секогаш кога велам е ова ти е најубава комбинација до сега, наредната ми лепи шамар и зборовите остануваат позади бидејќи испаѓа дека таа е подобра од предходната 😀
  Смело, храбро и во твој стил.
  Здолништето е љубов! 🙂

  П.С. Очекувам слики од комбинацијата на 29-ти 😀

  ❤ Евгенија
  http://salvajeylibre8.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s