Le Nuage Bleu

5

Just a quick outfit post from me before the FWSK madness starts this evening 🙂 All vintage, my favorite! Hope you like it and wait for a lot of photos, news and impressions from the catwalk.

1 2 3 4 6

Брз аутфит пост од мене пред да почне лудилото Моден викенд 🙂 Потполно винтиџ, мојот омилен вид на комбинации. Се надевам дека ќе ви се допадне и чекајте фотографии, вести и импресии од пистата.

2 thoughts on “Le Nuage Bleu

  1. Слуачајно налетав на текстов пребарувајќи друго на google, ама морав да искоментирам. Ептен си грдичко девојче, некој очигледно те излажал дека имаш смисла за мода и комбинации, не се посрамотувај толку себеси.. Поздрав.

  2. Девојче, блогерките не се манекенки, колку да се знае 🙂 Ако веќе критикуваш нека биде тоа нешто поконструктивно. Александра си има изградено свој стил, кој гордо го носи и не очекувам секој да го сфати! Александра само продолжи така!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s