Омајгад подаруваат маичка преку Александрина Везилка

Сигурно ги памтите супер-талентираните Омајгад и нивната „кирилица што се носи“. Овојпат ви подаруваат маичка со нивното оригинално лого во соработка со мојот блог, преку Фејсбук страницата на Александрина Везилка.
Маичката е црна, машка, величина L со лого како на фотографијата. Условите се објавени на страната.

1235408_231968030290211_1078039585_nИграме една недела, заклучно со 10 Октомври, 2013 г. четврток.
Победникот ќе го одбереме преку random.org.
СРЕЌНО!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s