Tags

, , , , , ,

IMG_2949

I discovered this Marc O’Polo vintage denim shirt in the attic a few weeks ago and I I’m still at awe how I haven’t noticed it before. The floral skirt is a second hand find that waited its best time to debut the blog. It was a beautiful sunny day after yesterday’s rain and I was in full mode to pose 🙂 This Carpisa clutch is one of my favorite pieces, a present from a friend, from Italy. One of my nine cats joined us for the session (if anyone’s interested mother Galena has 4 new kittens). Don’t hesitate to share your opinion on the outfit and the blog in the comments section below, or on my Facebook page where I have a giveaway organized for my Macedonian followers 🙂

IMG_2951

Ја пронајдов оваа винтиџ тексас кошула  Marc O’Polo на таван пред неколку недели и уште не можам да се доначудам како не сум ја забележала до сега. Здолништето со цветен принт го открив во една second hand продавница и чекаше погодно време да дебитира на блог. Денов беше прекрасен и сончев по вчерашниот дожд, а јас бев расположена за позирање. Ташната Carpisa ми е едно од омилените парчиња, подарок од пријателка, од Италија. Едно од моите девет мачиња ни се придружи во фотосесијата (ако има заинтересирани, мајката Галена има четири мали маченца). Слободно искажете го вашето мислење за комбинацијата и за блогот во делот за коментари подолу или на мојата страница на Фејсбук каде во тек е дарувањето за следбениците од Македонија 🙂

IMG_2950 IMG_2953 IMG_2955 IMG_2956 IMG_2959 IMG_2964 IMG_2971 IMG_2974