Време за дарување!

Драги мои, ви благодарам за верното следење на мојот блог и Фејсбук страницата. Се приближуваме до бројка од 1.000 следачи на страницата и како што ветив, почнуваме со мини наградувања. Овој прекрасен ѓердан од Trendi devojki ќе го добие некој од следачите во знак на благодарност што бројот се зголемува. Добитникот ќе го изберам преку random.org.
TRENDIDEVOJKI

Условите се наведени на ФБ страницата. Играме до 04.09 (септември) 2013. Споделувајте и уживајте во содржините на Александрина Везилка. Ќе следуваат уште дарувања 🙂
Среќно!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s