Прво па Женско: Аирлија!

Девојките од Tiiiit! Inc. породија здраво женско бебе! Првородениот настан за одбележување на Меѓународниот ден на жената во нивна организација што се одржа во МКЦ, е здрава, напредна, румена идеја. Идеја што ќе донесе промени. Што ќе раздени нови утра. За милоста, за храброста, за инспирацијата. За силно-нежното суштество: жената. Одзивот беше голем, одекот ќе биде уште поголем! Низ фотографиите на Em Ellephantski, Караџовски Кристијан и моите кутри снимки од телефон, погледнете ја приказната за создавањето на една нова историја.

Насмеани лица - фото: К. Караџоски
Насмеани лица – фото: К. Караџоски

Yannah - фото: к. Караџоски
Yannah – фото: к. Караџоски
Креативна работилница - фото: К. Караџоски
Креативна работилница – фото: К. Караџоски
посилни заедно низ женски приказни - фото: К. Караџоски
посилни заедно низ женски приказни – фото: К. Караџоски
Хероините на Здруженска - фото: К. Караџоски
Хероините на Здруженска – фото: К. Караџоски
REPETITOR: dance the night away - фото: К. Караџоски
REPETITOR: dance the night away – фото: К. Караџоски
Здруженска - фото: К. Караџоски
Здруженска – фото: К. Караџоски
Потполно внимание - фото: К. Караџоски
Потполно внимание – фото: К. Караџоски
Базар на ракотворби - фото: К. Караџоски
Базар на ракотворби – фото: К. Караџоски
Артан Седику готви волшебства - фото: Em Ellephantski
Артан Седику готви волшебства – фото: Em Ellephantski
балетски перформанс: Жени со мустаќи. Мажи без брада - гото: Em Ellephantski
балетски перформанс: Жени со мустаќи. Мажи без брада – фото: Em Ellephantski
Поглед. - фото: Em Ellephantski
Поглед. – фото: Em Ellephantski
Да, тој е тој што го чекав - фото: Em Ellephantski
Да, тој е тој што го чекав – фото: Em Ellephantski
Мојот омилен штанд. да, пристрасна сум :) - фото: Em Ellephantski
Мојот омилен штанд. да, пристрасна сум 🙂 – фото: Em Ellephantski
Црвенокоса. Прекрасна - фото: Em Ellephantski
Црвенокоса. Прекрасна – фото: Em Ellephantski
ПРЕПЛЕТени со насмевки  - фото: Везилка
ПРЕПЛЕТени со насмевки – фото: Везилка
Женски муабети - фото: Везилка
Женски муабети – фото: Везилка
Мајсторите во служба на жените. Прекрасни! - фото: Везилка
Мајсторите во служба на жените. Прекрасни! – фото: Везилка

П.С. Коментарите на фотографиите се мое лично мислење, а не на авторите.

One thought on “Прво па Женско: Аирлија!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s