Моето прво поетско интервју

247047_2086519520171_4345634_n

Драги мои пријатели,

Посебно сум среќна и горда што беше објавено моето прво интервју како поетеса, за вебстраната Divian Arts, што го направи Ива Китановска. Се надевам ќе уживате во нашиот разговор и ако сте творци, ќе ми се придружите во создавањето и овековечувањето на времето, бидејќи:

„Должност е на уметниците да го запаметат времето онакво какво што е, онакво какво што го доживуваат. Нема погрешна уметност, само искрена и неискрена.“

Интервјуто може да го прочитате на следниов линк: http://www.divianarts.com/63037

4 thoughts on “Моето прво поетско интервју

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s